Norge Landslagsdrakt

Bayern Munchen Drakt, Kjøp Norge Landslagsdrakt

Bayern Munchen Drakt, Kjøp Norge Landslagsdrakt

 

Billige Fotballdrakter

tidligere franske internasjonale fotballspilleren tilbrakte


Den tidligere franske internasjonale fotballspilleren

den tidligere franske lage egne fotballdrakter profesjonelle kontrakt

Jean-Pierre Adams døde etter en 39-årig periode i koma etter at hans rutinemessige kneoperasjon gikk galt i 1982. Den tidligere franske internasjonale fotballspilleren tilbrakte tragisk nok mer enn halvparten av livet sitt i koma, og kampen hans tok slutt mandag morgen. ved Nimes universitetssykehus.

I en alder av 34 år pådro Adams seg en ganske hverdagslig kneskade mens han var på et ukelangt fotballtrenerkurs.

Etter hvert som bekymringene begynte å vokse over alvorlighetsgraden av skaden, måtte han umiddelbart forlate banen midtveis for å få det behandlet.

Bayern Munchen Drakt Bedøvelsen han fikk var bare ment å berolige ham i noen timer, men det endte med at han falt i en dyp koma som han aldri våknet fra.

Adams' katastrofale situasjon kom som en stor overraskelse for mange, siden han angivelig hadde vært ved god helse på vei inn i operasjonen.

Rapporten uttalte også at legene angivelig opererte åtte pasienter samtidig, noe som førte til en syv år lang juridisk kamp rundt Adams dårlige helse.

Kjøp Norge Landslagsdrakt I løpet av en strålende spillerkarriere dukket Adams opp for blant annet Nice og PSG, på toppen av 22 landskamper for det franske landslaget.

I kongeblått dannet han et kjent partnerskap på 1970-tallet med den legendariske Marius Tresor da paret fikk kallenavnet "The Black Guard".

Adams" siste år ble et tema for het debatt blant hans tidligere fans og lagkamerater, med en så lang tid i koma som satte livskvaliteten hans i tvil.

Adams vil bli husket for sin anerkjente spillerkarriere, spesielt med Nice som han spilte over 100 opptredener for, så vel som hans stint i det franske militære fotballaget som førte til hans første profesjonelle kontrakt.

belgien trikot

FC barcelona drakt

45 Views